Bună și bine ai venit!

Sunt Georgiana Dănilă și trebuie să recunosc că nu e deloc ușor să vorbești despre tine însuți când ceea ce ești se întinde pe mai multe planuri și dimensiuni…

 Aș fi putut să las doar biografia, în care  povestesc drumul meu pâna aici din punct de vedere academic/profesional, dar acest website nu este doar despre asta.

Aș fi putut să vă prezint călătoria mea spirituală din momentul trezirii și până acum, dar ar fi însemnat să mă repet.


Am câteva articole și poezii în care descriu pe îndelete pașii evoluției mele spirituale și dacă nu ați facut-o încă, vă invit cu tot dragul din lume să le citiți. Aș fi putut de asemenea, să dau un copy- paste textelor care mă descriu pe youtube și pe facebook … însă prefer să nu o fac, fiindcă aceste descrieri vorbesc doar despre anumite aspecte ale ființei mele.

Așadar, după cum spuneam și în filmulețul video de prezentare al acestui website, sunt atât poetul, actorul, femeia, mămica și omul Georgiana, cât și spațiul în care se desfășoară în voie toate aceste personaje. Nu vreau să mă identific nici cu personajele, dar nici cu numele, consider că ceea ce sunt este dincolo de ele, ceea ce sunt le conține pe toate, sunt toate și nici unul în același timp.

Ceea ce sunt acum nu mai seamănă cu ceea ce am fost… iar ceea ce voi deveni probabil că n-o să aibă nici o legătură cu ceea ce se vede astăzi.

Momentan nu fac parte din Uniunea Scriitorilor, nu merg la nici un cenaclu literar și nu mă supun niciunui canon literar. Nu urmez nici o dogmă și nu mă interesează politica. Iar ca să mai lămurim câteva aspecte, nu sunt nici medic psiholog așa cum mi s-a spus în nenumărate rânduri, nici profet, nici guru și nici profesor… 

După cum puteți observa, stările noastre se schimbă în continuu… nimic nu este constant sau permanent, totul curge… Iar ceea ce rămâne este esența, ființarea, acest veșnic EU SUNT!

Cred că ceea ce încerc să vă spun aici este că îmi doresc să nu mă încadrați nicăieri, să nu aveți așteptări din partea mea și să nu vă mire nimic din ceea ce aleg să fac.

Încercați să culegeți din creațiile mele doar ceea ce rezonează cu adevărul din voi, fiindcă scopul acestui website este de a va inspira să ajungeți la miezul vostru, la minunata stare a lui EU SUNT…

Vă mulțumesc și vă doresc o zi magică în continuare!