Bărbatul tău, acel bărbat, unicul !

10. Bărbatul tău, acel bărbat, unicul!
          N-am mai scris un articol de ceva vreme, dar iată-mă din nou în fața tastaturii pregatită să scriu despre un subiect foarte important și foarte complex. Este vorba despre căutarea bărbatului ideal, găsirea sufletului pereche sau întâlnirea de gradul zero din viața fiecărei femei.
           Pot să spun că în sfârsit mi-am mai elucidat un mister. Iar ca să fac acest lucru am citit cam tot ce se putea citi despre flacăra geamănă, suflete pereche, jumătatea ta etc. Am  scormonit în cele mai întunecate colțuri ale minții și ale inimii mele pentru că îmi doream foarte mult să mă luminez în ceea ce privește acest aspect.
 
          Acest articol este la fel de valabil și pentru bărbați, dar am preferat să îl scriu așa doar pentru că eu sunt femeie și în toate articolele mele vorbesc din experiența proprie.
 
          Așadar, concluzia este că „acel barbat” nu trebuie căutat, el va apărea atunci când tu ești mulțumită de tine, când ți-ai găsit echilibrul și pacea interioară și când stai foarte bine pe picioarele tale, fără să depinzi de cineva. Atunci când pur și simplu ai uitat că ești singură pentru că ești prea ocupată să trăiești viața frumoasă pe care ți-ai clădit-o prin forțele proprii și după bunul tău plac. Pentru că numai atunci când ești împlinită și pe picioarele tale, ești cu adevărat tu, lucidă și cu inima deschisă să primești acolo un bărbat.
          Nu apleca urechea acolo unde auzi că n-ai noroc, că destinul te vrea singură, ca jumatatea ta nu s-a născut încă și alte bla, bla, bla-uri de acest gen.
Bineînțeles că „bărbatul tău” există și bineînțeles că te va găsi !
Dacă acest lucru nu se întâmplă, există o singură explicație, încă nu ai făcut pace cu tine, încă nu ești pregătită, încă nu stai pe picioarele tale, încă nu știi cine ești și ce iți dorești.
        Nu există un portret robot al sufletului tău pereche, vei vedea că bărbatul tău” nu are neapărat ochii verzi, nu are o anumită culoare de păr, nu conduce neapărat o mașină scumpă, nu are o anumită vârstă sau o anumită pregatire profesională, fiindcă nu există nici un fel de condiționare, nu se ține cont de absolut nimic fizic sau material aici.” Bărbatul tău” doar va fi tot ceea ce trebuie să fie.
 Vom întâlni mulți bărbați, vom avea multe experiențe de trăit și multe lacrimi de vărsat, până când vom înțelege și vom accepta că încă nu suntem suficient de pregătite să-l primim în viața noastră pe „acel bărbat”.
            Barbatul acela care te va vedea asa cum ești tu cu adevărat si te va iubi fix pentru acest lucru, este „bărbatul tău”.
Vei ști că a apărut pentru că va aduce cu el următoarele lucruri : iți va pune  pe față un zâmbet larg, vei avea un sentiment de bine, de împlinire și de liniște, alături de el vei fi cea mai bună versiune a ta de pâna atunci și vei mai ști că a apărut fiindcă nu vei avea absolut nici un dubiu în privința ta sau a lui, pur și simplu vei ști.
            Iar ca să fie treaba cât mai clară, vreau să stiți că nici eu nu am acel bărbat” în viața mea, încă. Sunt în aceeași echipă cu voi. Am sa fiu  totodată, exemplul viu al faptului că am ajuns la o concluzie cât se poate de reală, pentru că atunci când eu voi fi pregatită și „bărbatul meu” va apărea, veți fi primele care vor afla.

Așadar,  clădiți dragele mele, clădiți singure viața la care ați visat și el va apărea exact atunci când ați uitat de existența lui!
Sursa foto: (http://slism.com/wpsystem/wp-content/uploads/how-to-find-your-soulmate.jpg)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *