Terapie prin Poezie

„Terapia prin poezie” revine în foță și în 2020. Yeeeiiii!

Alături de minunatul și talentatul meu coleg Vasi Moruz, la pian, vă voi recita poezii, ne vom bucura de o surpriză muzicală (un invitat surpriză), iar la final ne vom cunoaște și ne vom îmbrățișa.

Pentru cei care nu au participat încă la serile noastre de ” Terapie prin poezie” pot să spun doar atât, dacă simțiți chemarea, veniți să vă convingeți. Ceea ce se întâmplă la o astfel de întâlnire are efecte benefice atât pentru suflet cât și pentru intelect. Poeziile mele sunt un canal de transmitere al mesajelor profunde, iar prin recitarea versurilor reușesc să pătrund în esența sufletului și să ajut inima să se deschidă.

Blocajele formate de-a lungul timpului încep să se miște, iar lumina sufletului țâșnește afară. Pentru fiecare în parte experiența este unică și fiecare reacționează diferit, însă majoritatea oamenilor plâng, spun că este un plâns de fericire, de regăsire a Sinelui lor mai înalt. Așadar, haideți să ne regăsim esența și să ne bucurăm împreună de acest lucru! Vă aștept cu tot dragul din lume!

Intrarea se face pe bază de bilet, iar biletele se achiziționează de la intrare cu 30 de minute înainte.
Prețul biletului este de 40 de lei.

  • Când? Pe 31 Ianuarie, 2020
  • La ce oră? Între 19:00 – 21:00
  • Unde? La „Casa Caragiale”
    – Strada I. L. Caragiale 21-23, Sectorul 2, Bucureşti
  • Preț bilet: 40 lei
Vezi evenimentul pe facebook

One thought on “Terapie prin Poezie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *