Terapie prin Poezie la Brasov

Dragii mei dragi, pe data de 26 Aprilie de la ora 18.00 evenimentul de „Terapie prin Poezie” ajunge în Mediterra Brașov , un restaurant foarte frumos din centrul oraşului, unde vă invit să veniţi, să serviţi cina şi să petreceţi aproximativ 3 ore alături de mine.
 
Sunt entuziasmată şi nerăbdătoare să vin în mijlocul vostru cu poeziile mele motivaţionale, cu cărţile mele, cu energia mea solară☀️ şi cu surprize muzicale. 
 
 Vom crea împreună o seară magică, o seară în care ne vom întoarce acasă, în miezul fiinţei noastre şi ne vom contopi într-o stare de armonie şi uniune cu divinul.
 
Invitaţii mei speciali sunt doi tineri braşoveni extrem de talentaţi, care cântă la chitară clasică şi care ne vor încânta auzul cu degetele lor fermecate.🎸🎶🎵🥰
Numele lor sunt Albert Şerban şi Tudor Coţofană şi trebuie să menţionez că ei sunt pregătiţi de acelaşi profesor care şi mie mi-a inspirat în copilărie iubirea faţă de artă, muzică şi frumos, domnul Petrovan Gheorghe. 👏👏👏
 
Pentru a vă rezerva locurile la mese vă invit să sunaţi direct la restaurant, la numărul de telefon:  0729084000
 
Nu vor fi bilete la intrare, dar există o cutie de donaţii pentru cei care doresc să mă sprijine. Orientativ am zis acolo suport recomandat  40 de lei.
 
Mulţumesc încă de pe acum tuturor celor care aleg să fie prezenţi! 🙏❤️
De-abia aştept să vă îmbrăţişez! 🍀🤗🍀
  • Când? Pe 26 Aprilie 2024
  • La ce oră? De la ora 18:00
  • Unde? La Restaurant Mediterra
Vezi evenimentul pe facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *